Friday, January 23, 2009

Tendang Anak Gigi (TAG)

P/S : Dh siap buat ni dlm last week lg kot. Tp br ingt nk post. HAHAHA sbb tlupa, slama ni dok terperap as draft je!



Ada budak BAIK rambut PENDEK dh tag. Layan aa, boring ni tak bt apa. Ala Erik nanti2 aa layan kau pny TAG okeh! Hee.

Nk cuci mata pn takde yg hensem kt hosp ni.

Mama tgh rest. Td dh sembang sakan, gelak mcm lupa aku kt mana. Sumpah kesian gl patient lain :p Faham2 je la kn suara aku mmg perlahan hbs. Kalau bcakap mmg smpi nk kasi kedai hujung sana dgr.

Ni mmg takde tokoh nk jd nurse.
Nurse kena lemah. Eh, lemah lembut. Soft spoken. Hot *itu bonus* X)

Tengok. Aku mmg confirm2 fail la kn. So lupakan.
Doc laaagilaaa jauh sekali. Tgk darah pn mau pengsan. Blaja pn finance. Takde kena mengena. Ok blabla huarghhh boringnya ah jom ber-tag aa!


Okay, here’s the rule :

Use Google Image to search the answers to the questions below.
Then you must choose a picture in the first page of results, and post it as your answer.
After that tag 7 people.


– The age of next birthday –



Tu aa aisemen tahun ni UPSR doh!
*Nak lawan tukang tag aku yg kononnya SPM sioddd tahun ni*


- Place i'd like to travel -



Aku suka pergi tempat tak ada org. Atau tempat yg sgt ramai org. Haha gl.

Tujuan sbnr nk melilau kt sini sbb alang2 boleh singgah gi bom jap salah sebijik rumah Bush ni.





- Fav place -



Aku rindukan tempat di mana kehijauan masih belum mati.
Di mana ketenangan masih teguh berdiri.
Dan di mana kicauan masih laju berlari.


- Fav food -



Aku bukan suka makan manusia. Mahupun bayi muda. *Ada ke bayi tua?*.

Haha. Spaghetti tu yangggg . . slurrpppp! Sng cite, mcm2 aku suka. Tu yg gemok tu. *Currently menyangap green grapes*


- Fav thing -



Harlan Coben, peh mmg terkencing aku kalau dpt semua buku dia!


- Nickname I had -




- Fav colour -



Warna apa yg tgh menyerlah dlm gambar ni? Aha thts my fav colour.
Eh. Yg kurg menyerlah tu pn aku suka.
Aahhh kira 2nd pny aa :p


- College major -



Aku suka duit, tu pasal amik Finance. Wakaka alasan pentipu.



- Name of my love -



Comel kan? Senang je bela.


- Bad habit -



Aku susah berhenti ckp.
Oh. Dgn mereka-mereka sj X)


- Wish list -



Sape bagi, mmg aku kahwin dgn kau!
HAHAHAHA. Aku mmg old-fashioned.

Mcm2 yg aku nak pdhl, tp tak larat nak meng-Google hahaha *dasar pemalas*.



- Tag 7 ppl -

Malas nk link kan.
Tadda ; HAM, Erik, Lisa, Shahrul, PoisonFlower, Chuel, Jessy.



15 comments:

fahmi latiff said...

hehehee... :)

pasal wishlist.... emmmm

budak jahat said...

wah mudanye awak ekh.. tercabar i macam ni =P

ur love tu bg tak kalau i nak menunggang dirinya? =P

*owh sungguh tak best bila menjadi budak-baik-rambut-pendek =(*

chuel said...

u know wat. i drive a beetle. so, will u marry me? ^_^

Juliana Edgar said...

Fahmi ; Haha asal doh?


Rmbut PENDEK :
Eh mestila. Ala. Tak sehebat you yg tgh nk amek spm tuuu. I upsr je. Haha.

My love tunggang you br boleh.

Haha apa boleh bt. You potong rmbut! :D


Chuel :
HAHAHAHA kna BAGI dulu sbijik!

budak jahat said...

aduh mati la kalo your love tu tunggang i, tulang pun tak berapa nak kuat da ni..

peh terus diaddresskan sebagai rambut pendek ekh.. isk =(

Juliana Edgar said...

Tu aa suruh minum Anlene taknak!

Eh mestila.
Tgk rmbut la.
Haha. Kalau tak I tukar nick.
Rmbut lurus? Krinting?
Cpt cpt mana mau XD

chuel said...

why not?? u kawen dengan i. pastu i kasilah. win-win situation maa

Juliana Edgar said...

Kasi br kawen.
HAHAHAHA

budak jahat said...

oke2 rambutpendek pun bole la kalo camtu ;)

chuel said...

kawen dalam kereta laa..

Juliana Edgar said...

Ok cool :D

Alah nk pakai gaun leret2 hbs nnt mana muat dlm Beetle.
Hahahaha.

chuel said...

tak yah laa pakai baju.. nak kawen ke kan?

Juliana Edgar said...

Haha BENGONG!

lynna-alex said...

gajah tu beli kat mana? saya nak satu jugak.

Juliana Edgar said...

Tk beli. Dia dtg sendiri. Pndi cr tuan.
Hahaha.