Wednesday, November 19, 2008

Timeless Existence.

Ipoh. Jmpa In harinie. Rinduuu! Brapa bulan dh kot tak jumpa. Since plkn haritu.
She picked me up kat Rumah Kenyalang dkt pkul 12 kot. ( Janji nk dtg pukul 11 tuptup ada laa org tuh bgn lmbt, HAHA ;p ) Fine la kan, forgiven. Yesterday was her bday. Smbut ngan bf happy habis smpi tido pn lambat. :DD Smpi je kete die dpn pintu pagar terus die dh turunkan cermin kereta pastu mlalak, sewel ! Ahaha.

Went to JJ, pastu rumah dia. No mood fr wayang mahupun sbarang aktiviti yg swaktu dgn nya. Leka lepak, minum, lepak, makan, lepak, ngumpat, lepak, TIDO! Haha. In la yg tertido, aku tak. ;p


In mengantok. Cina celup ni mmg sleeping beauty betol la, pantang dpt bantal HAHA ! (:


Ptg sikit, keluar balek. Ronda ronda, pegi Pdg Polo.



Lepak ngan Din. Member die pn dtg skali. Haha lama tak jmpa kau wei! Beli goreng pisang, kropok lekor. Siod Din habiskan aku punya sume, haha.

Din emo sbb time ni nmpk kurang kacak dan lebih gelap dr org asal, haha chill la weh! :D

Balik je Rumah Kenyalang terus mcm nk melekat je kat sofa. Mlm tu ingt nk kluar lg ngan In but then tgk gaya mcm nk dating ngan katil je la terus, zzzz.

3 comments:

KudeeN said...

ju mmg..candid org je tawuu..hahhaa..

kuzaf said...

lalak mcm mereng abes dah jmpe rakan se spesis.

Juliana Edgar said...

Aku je kn mereng. Kau mmg takkkkkk la sgt.