Saturday, February 7, 2009

The Curious Case of Benjamin Button.

SEDIH DOH ! Lama dh tunggu keluar cite ni, tp Msia mmg almaklumnya terkenal dengan kehegeh-hegeh-an menayangkan movie di cinema. Cite tu agak slow aa dan ada masanya rs mcm nk gi recess dulu jap pastu baru smbung tengok.
Pape pn layan ah! Aku menangis serupa Shah bl tk dpt ngorat kak nurse! ( ERRRKK? )

25 comments:

Modandi said...

jom tgk wayang.

Juliana Edgar said...

Jom

LANtai mop said...

tp xseteruk jpn laa...seme nak dub..citer da sthn baru nak masuk wayang pun ade..lemau...

Juliana Edgar said...

Melau. xp

LANtai mop said...

laume..(pronounce mcm org cine sket) laomay...

Juliana Edgar said...

Hmm LAOMAY.
YOMALA. *Pronounce mcm nama Indian sket*

Budak Panjang said...

apa barang maw nanges.huh =P

Muhammad Azli Shukri said...

salam singgah. Tuan2 ni nak tengok wayang cerita apa sebenarnya ni?

LANtai mop said...

hey YOMALA mari sini..(sambil kepale geleng2)

Shahrul Azry said...

cite ape ni??
underworld 3 jugak terbaik! ;)

Juliana Edgar said...

BP : ELEH ELEH padahal you jgk yg tgkp leleh siap hembus hingus semua.


MAS : Cerita yg ada motif bagus, makna mendalam, penuh pghayatan. Cukuplah Melayu bt cerita ringan yg tk berasas.


LAN : Yaaa macha!


SHAH : Underworld 3 kali ni bukan ke bosannnnn. :p Tu la guys, tau tgok action movie je. Cuba sekalaaa sekalooo layan cite unik camni ;D

Budak Panjang said...

I tangkap leleh masa kelihangan rambut jek jue.. waaaa =(

Juliana Edgar said...

Kelihangan?
KELIHANGAN rambut tuu mcmana eh?


XP

Budak Panjang said...

oh dia cm liang lahat sket =P heh!

modandi said...

bila nak wayang?
pewitt rambut purple.

Juliana Edgar said...

BP : Oh. Liang lahat tu pulak apa?


MO : Haha now dh nk kasi hitam balik.

LANtai mop said...

hampe sieh aku citer nie..aku ingt ending mamat tue jd sperma..rupenye mati..bosan btol...

Juliana Edgar said...

HAHAHA mmg takkkk aa kn weh nk jd sperm balik pulak! Siod doh, mati as baby kira orait aa tu.
Tk kira.
Sedih jugak.
Lencun baju jugak.
Hbs 3 kotak tisu jgk.

LANtai mop said...

ade bab sedih ker? aku sedih sbb die mati bkn sbg sperm dlm aquarium..

Juliana Edgar said...

Wehhh MESTILA ADAAA. Byk part sedih ; time dia dh ada anak tu, time dia rs dia tk layak jd ayah, time dia blah then dia dtg blk dia dh wayyy too younger, then time dia dh jd budak and prmpuan tu jaga smpi mati.

AWWWWWWWWW

Shahrul Azry said...

tak masuk la cite jiwang2 ni! :P
kalau penuh aksi beraksi mungkin bleh ;)

Budak Panjang said...

dia cam lahat datu sket

maisarahh! said...

jueee! you tau tak, i mengambil masa 3 hari utk mengahbskan cite ni. hahaha. tp best ohh

Modandi said...

anda di TAG!

Juliana Edgar said...

Shah : EK ENENNN pdhl tiap mlm layan lg Titanic.


BP : Terima kasih tok atas sgala ilmu. TUNJUK AJARKU SIFU!


Mai : HAHAHA! Weh hang niii lama sungguh melayan prasaan tw aa cite tu slow tp gl ah smpi 3 hari, perghhh! Nangis tk nangis takkk? JGN CKP TAK


Modandi : Baik akan dilayan sebaik kerajinan melanda! ;)