Saturday, October 18, 2008

High heels.

Ade majlis kat Mess harinie. Ramaiii gl dtg. Aku pun dgn kedek kedek pakai high heels nya, pegi la masuk tht hall, fr mjlis hari ry tuh. Ok la, the food, services, not bad la. Sbenarnya takde mood sgt nk tulis nie, sbb telah terlampau ke-MALU-an nih. Aku tak reti pakai heels, lecehnya. Ingt nk pkai gladiator, but then tak sesuai so in the end mama suruh pkai satu sandal ni. Yg high heels tu lah. Berdebu dh kot heels tu dlm kotak je dr dulu tak pakai pakai. Then bl majlis dh nk habis, aku time tue baru lps balik dr stall tmpt amik ABC. Pastu bl lalu satu tmpt nie entah mcm mane boleh kaki mcm tlantun nk ke depan plak gheez cipan tonggek betol maluunyaaa ! Heels tu la buat hal. Sumpah malu mcm sial habes pastu naseb baek mmg nk balek dh so aku dgn muka slamba tatau malu pn redahhh jela balek. Sorang mamat nie siap boleh tegur, "Nk tloncat eh slipar tu?". Perghhhh! Rs nk cucuk je heels tu bg masuk lg dimples kt pipi mamat tu, kasi dlm sikit dimples kau nak? GRR !

p/s: Hana! Ingt tak insiden kt foodcourt dlu dlu? HAHA! Ingt cpt, ingatt !

2 comments:

Anonymous said...

jue you memang!!

KudeeN said...

bru ingat nk bgi high heels for ur bday dec ni, xjd ar cenggini..tggu u da pndai pki heels lg brpa taun bru i bg bday prsent k jojo hahha!