Sunday, May 31, 2009

Home :(

Stuck here in Cyberjaya. Shit wht the hell am I doing here. Makan tido berak makan makan makan berak tido makan berak makan. ZZZZZZ. I should have be back in Penang by 2 days before but then THANKS A LOT TO HOSTEL MANAGEMENT UNIT who gave me a last minute call, AT THE VERY LAST MINUTE, telling me that hostel is not available fr the next sem, or the next 2 sem.

PFFT !
Mati kutu aku terus terkedu! Spanzirrr sungguh mana aku nk cari rumah last min macam ni weyyyyy ni dah cuti sem weyyyy mana ada nya manusia brkeliaran lagi kat mmu tu weyyyy memang tak aa weyyy kelam kabut macam ni weyyy GRRR! Terus Mama call Papa call Syam call and hostel pun sibuk2 call konon nak terangkan keadaan. Ada keretakan la, kena cat baru la bla bla BLAAAAAA OK FINEEE kalau nak tutup hostel pun HANG HABAK MAI LA AWAL AWAAALL ni dah cuti wey hang baru nak kasitau ape kesss weyyy dah la MMU kedekut kasi cuti 2 minggu je wey huh kami disama-taraf kan dengan kanak kanak riang di persekolahan wey.

2 MINGGU ?? Memang tak layan aa.



Maka kini aku harus menunggu dan terus trmenung menanti utk kembali ke Melaka Bandar Brsejarah pada esok hari iaitu Isnin utk brhempas pulas mncari new apartment. Dan setelah selesai segala perkara haram karam ini aku dengan aman bahagia akan menuju pulang ke pangkuan keluarga yg amat merindui daku WAH WAH HO HO HO. Tahniah MMU, kalian memang hebat dalam menggemparkan khalayak. Adios amigos calobetey



1 comment:

Lionel Azry said...

owh sangat sedih kisah itu :P
wuwuwuwu~ :P